Resultaten voor parketvloer

parketvloer
Meerlaags Parket Van Calster.
En om de slijtweerstand van de parketvloer te bepalen, brengt u meerdere lagen vernis aan, met telkens een droogtijd tussen! Indien ook hier toch lichte krassen zouden ontstaan en u wilt die wegwerken, pakt u best de gehele vloer aan om kleurverschil te vermijden.
Handleiding: een oude parketvloer renoveren.
Handleiding: een oude parketvloer renoveren. Gewijzigd op 25/03/2014 door TiM Vanhove. Er gaat niets boven de charme en authenticiteit van een oude parketvloer. Maar na verloop van tijd vraagt de houten vloer toch om aandacht: grondig opschuren en opnieuw behandelen.
Willton Parketvloeren home.
Op de website vindt je ook alle informatie over het onderhoud van je parketvloer en over de luchtvochtigheid, een zeer invloedrijke factor voor het welzijn van je houten vloer. De noodzakelijke onderhoudsproducten, tools en boenmachines kan je ook bij ons vinden.
Verouderde Parketvloeren Gebroeders Janssen Specialisten In Hout!
Een verouderde parketvloer heeft van nature een getaand en verweerd uitzicht waardoor een kras of andere sporen van slijtage geen enkele impact hebben op de algemene uitstraling van uw vloer. Belangrijk daarbij is dat verouderd niet synoniem is voor beschadigd.
De perfecte parketvloer voor een modern interieur t Interieurke.
Laat je dan inspireren door dit voorbeeld: een parketvloer in een moderne badkamer. Voor dit project hebben we een houten vloer gelegd in de badkamer. De parketvloer past perfect bij het moderne interieur. Veel mensen associëren een moderne stijl met een koude, kille uitstraling.
Parket van Lamett, de juiste keuze.
Wat is parket? Parket is een verzamelnaam voor alle houten vloeren met een massieve houten toplaag van minstens 25, mm dik. Parket wordt onderverdeeld op basis van de samenstelling van de planken. Onze parketvloeren zijn beschikbaar in de volgende structuren: meerlaags, 3-laags en massief parket.
FT Parketvloeren maakt uw parketvloer zoals nooit tevoren!
Onze toonzaal is tevens open op de eerste en de derde zondag van de maand. magazine PARKET LAMINAAT / Eiken bijgebouwen en poolhouses 10. Het verwerken van een onbehandelde ruwe houten plank tot een mooi afgewerkt product is een ambacht.
Parket: Verschillende soorten parketvloeren en houtsoorten.
Parket is een algemene naam voor de verschillende houtsoorten die als houten vloeren kunnen bestaan. Elke houtsoort is uniek in die zin dat ze elk hun eigen kleur en tekening hebben, maar je keuze kan ook bepaald worden door de plaats waar de parketvloer moet komen te liggen.
WA Parket voor al uw parketvloeren en plankenvloer.
Onze site werd ontworpen ten dienste van onze klant, om zich wegwijs te maken in hun keuze van parketvloer. Daarom werd een technisch deel ontworpen met alles over hout waarin het basismateriaal van een parketvloer alle aandacht krijgt. Mogelijks één van de belangrijkste onderdelen van een kwalitatieve parket is de ondergrond van de parketvloer.
Parketvloeren Antwerpen Deruco interieurinrichting Deurne.
U hebt een ruime keuze in houtsoorten en stijlen: brede plankenvloeren, mozaïekparket en oude stijlparketten, zoals een grote visgraat, een Hongaarse punt of een klassiek strokenparket. Ook de afwerking van de parketvloer kiest u zelf: olie, parketvernis of boenwas. Ambachtelijke parketvloeren in Deurne.

Contacteer ons