Zoeken naar rubber vloer

rubber vloer
RUBBER Inter-care.
Rubber vloeren bestaan uit een combinatie van natuurlijk rubber, hoogwaardig synthetisch rubber en vulstoffen. Synthetisch rubber maakt de vloer stabieler en heeft nog meer kwalitatieve voordelen dan natuurlijk rubber. De natuurlijke veerkracht van rubber is bestand tegen schokbelastingen en maakt het mogelijk zich te herstellen na langdurige zware belastingen.
Rubber gietvloeren LibraPlay Play Sports for All.
Een rubberen gietvloer is een naadloze, rubberen gegoten vloer waarop kinderen veilig kunnen spelen. In deze slijtvaste, hygiënische ondergrond is naar wens ieder origineel motief of speels patroon in vrolijke, heldere kleuren te verwerken. De dikte van de gietvloer wordt aangepast volgens de nodige valhoogte.
ARTIGO Rubber Flooring.
Het oppervlak van een rubbervloer is extreem dicht van structuur en heeft het nauwelijks poriën. Hierdoor kan er geen vuil binnendringen en is de vloer geheel bestand tegen oplosmiddelen en logen. ARTIGO Rubber Flooring. Ontdek onze rubber vloeren van de lijn ARTIGO met gladde of genopte oppervlakken.
KSP PlayFloor Rubber gietvloer Rubber vloer KSP. KSP PlayFloor Rubber gietvloer Rubber vloer KSP.
Deze gietvloer is kleurbehoudend en is bestand tegen wisselende temperaturen. Creativiteit kent bij deze valdempende vloer geen grenzen. Kleuren, vormen en figuren zijn realiseerbaar ook in 3D en resulteren in een mooie naadloze egale vloer. De rubberen gietvloer van KSP is ook perfect geschikt als sportvloer voor bijvoorbeeld mensen met een beperking.
Rubber Vloeren Antwerpse Vloercentrale.
Zo zijn er alternatieven voor stenen vloeren als voor houten vloeren. Ook voor de moderne gietvloer, kan rubber een mooi alternatief zijn. Rubbervloeren kunnen naadloos geplaatst worden, waardoor ze één geheel lijken. Vooral bij de Uni-kleurige collectie, is de gelijkenis met een PU-vloer amper zichtbaar. Doordat rubbervloeren bij het ontwikkelingsproces door de persmachine gaan, heeft dit type vloerbekleding een enorm dichte structuur, wat er voor zorgt dat vuil niet in de bekleding kan indringen en de vloer makkelijk te onderhouden is.
Rubber vloerbedekking Matrix Projectvloeren.
Of een kleurrijke vloer waarnaar u geen omkijken heeft? Matrix Projectvloeren is dealer van de meest toonaangevende fabrikant van rubber projectvloerbedekking: Nora. Heeft u interesse in een rubberen vloer voor uw kantoor of bedrijf? Wilt u deskundig advies over rubber als vloerbedekking?
Duurzaam Wonen: Alles over Natuur Rubber Vloeren Duurzaamthuis.nl.
Het materiaal heeft een mooie industriële uitstraling, met een zachte feel. Toepasbaarheid: rubber is geschikt voor vrijwel elke ruimte in huis. Onderhoud: door de gladde structuur is de vloer makkelijk schoon te houden. Levensduur: rubber heeft een lange levensduur, vergelijkbaar met linoleum.
Rubber Matten Noddevelt.
Toepassingen rubber matten en vloeren. Vanwege de vele voordelen is rubber uitermate geschikt voor een breed scala aan toepassingen. In sportscholen wordt veelal rubber gebruikt voor de fitnessvloeren en crossfitvloeren, want een rubber vloer is zacht, geluiddempend en voorkomt uitglijden.
Rubbervloer Rubbervloer plaatsen West-Vlaanderen Industries MV.
Vloeren van trailers/aanhangwagens.; Betonvloeren van dierenverblijven binnen en buiten o.a. voor paarden, honden, geiten, schapen.; Betonvloeren in natte ruimtes, waar een zekere mate van antislip vereist is. Wenst u meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte? Aarzel niet om ons te contacteren.
Rubberfloors.be: Guy Van Parijs: Rubberen Vloeren.
Rubber Floor Products, verdeler van rubber vloerbekleding en PVC inkliktegels. Op onze website vindt u alles van informatie over onze verschillende merken van rubberen en pvc-vloerbekleding. Home TLM Dalomat Galerij Nieuws Contact. 2015 Webdesign by My-Websitebuilder.com SEO SEA by Opti-Seo.com Sitemap Privacy Verklaring.

Contacteer ons